Όχημα δρόμου υψηλών επιδόσεων ετοιμάζουν οι Red Bull και Infiniti

Όχημα δρόμου υψηλών επιδόσεων ετοιμάζουν οι Red Bull και Infiniti
 
Η κατάκτηση τριών συνεχόμενων τίτλων Formula 1, κάθε άλλο παρά ασήμαντο και τυχαίο επίτευγμα μπορεί να θεωρηθεί. Η επιτυχία χαροποίησε ιδιαίτερα τους υπευθύνους της Red Bull Racing, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Infiniti για άλλα 4 χρόνια.

Επιπλέον, τον επόμενο χρόνο το όνομα της ομάδας θα αλλάξει σε «Infiniti Red Bull Racing», με την Infiniti να γίνεται ένας κανονικός συνεργάτης, παρά απλός υποστηρικτής.

Η Infiniti θα παρέχει τεχνογνωσία για την ανάπτυξη του συστήματος KERS, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν από κοινού ένα όχημα δρόμου υψηλών επιδόσεων.

«Βρίσκεται στο τραπέζι η δημιουργία μιας κανονικής υψηλών-επιδόσεων έκδοσης δρόμου, με την ομάδα F1 να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στο σχέδιο». Αυτή ήταν η δήλωση του Simon Sporoule, διευθυντή επικοινωνίας της Infiniti, μιλώντας στο autocar.co.uk, στο περιθώριο της έκθεσης του Λος Άντζελες.

«Προς το παρόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια συζήτηση, αλλά είναι σαφές ότι η ομάδα θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τους ειδικούς σε τομείς πέραν της F1, και θα θέλαμε να κάνουμε μαζί τους κάτι “σοφό” σχετικά με τις επιδόσεις. Εκεί είναι η ευκαιρία για τα μέλλον καθώς τώρα έχουμε μια μακρά συνεργασία και αναπτύσσουμε σχέδια από κοινού», συμπλήρωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC