Οι Anonymous «χτύπησαν» το υπ. Οικονομικών της Βουλγαρίας

Οι Anonymous «χτύπησαν» το υπ. Οικονομικών της Βουλγαρίας
 
Το βουλγαρικό παρακλάδι των Anonymous επιτέθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών της Βουλγαρίας, στην οποία δεν είναι δυνατή η πρόσβαση από χθες το βράδυ.

«Ελπίζουμε να καταλάβετε το μήνυμα που θέλουμε να αποστείλουμε. Αρκετά ανεχθήκαμε την αποκαλούμενη κυβέρνηση. Δεν το κάνουμε για διασκέδαση, το κάνουμε για να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στη χώρα που νοιάζονται και δεν έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου» ανέφεραν οι Anonymous σε μήνυμά τους που δημοσιεύθηκε από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη από σειρά επιθέσεων των Βούλγαρων «Anonymous» σε ιστοσελίδες κυβερνητικών οργανισμών και πολιτικών κομμάτων. Στόχος της ομάδας χάκερ ήταν η ιστοσελίδα του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών που εκπροσωπεί κυρίως μουσουλμάνους ψηφοφόρους, αλλά και οι ιστοσελίδες του Βουλγαρικού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου υπουργών και της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών Βουλγαρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC