Οι Google Maps επέστρεψαν στο iOS

Οι Google Maps επέστρεψαν στο iOS
 
Μετά από τρεις περίπου μήνες απουσίας και με τους χάρτες της Apple να παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα, η Google επαναφέρει το Google Maps στην πλατφόρμα του iOS.

Μάλιστα, οι νέοι χάρτες είναι πλήρως αναβαθμισμένοι και πλέον υποστηρίζουν φωνητικές εντολές, οδηγίες για μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους και το Street View.

Η μόνη παράλειψη, που πολλοί περίμεναν να υλοποιηθεί, εμφανίζεται στο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό για φόρτωση των χαρτών χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ. Όμως, πλέον η εταιρεία αποθηκεύει κάποιους τοπικούς χάρτες που επιτρέπουν την πλοήγηση μέσα από ένα τούνελ.

Σημαντική προσθήκη αποτελεί η νέα μπάρα, Info Sheet που, μετά από μία αναζήτηση, εμφανίζεται στο κάτω μέρος τις οθόνης και παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή, εναλλακτικές διαδρομές και πληροφορίες για μετακίνηση με τα Μέσα ή σαν πεζός.

Αίσθηση κάνει η ενσωμάτωση φωνητικής πλοήγησης, με οδηγίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η υπηρεσία λειτουργεί ακόμα και όταν η εφαρμογή είναι κλειστή ή ακόμα και αν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε και πάλι στην πλατφόρμα της Apple το βράδυ της Τετάρτης και είναι συμβατή με όλες τις συσκευές iPhone, iPod Touch και iPad με το iOS 5.1 ή παραπάνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC