Οι νεαροί στις ΗΠΑ ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα ακόμη και μέσα στην τουαλέτα

Οι νεαροί στις ΗΠΑ ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα ακόμη και μέσα στην τουαλέτα
 
Οι νεαροί αμερικανοί ηλικίας 18 με 24 ετών χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα ακόμη και μέσα στην τουαλέτα, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η ίδια έρευνα που πραγματοποίησαν οι εταιρείες Nielsen και NM Incite διαπίστωσε ακόμη ότι το 51% των ενήλικων αμερικανών από 25 έως 34 ετών χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα στο γραφείο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα.

Ενώ οι προσωπικοί υπολογιστές παραμένουν τα κυριότερα εργαλεία σύνδεσης με ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Twitter, η έκθεση διαπίστωσε μία σημαντική αύξηση στη χρήση των κινητών τηλεφώνων και των ταμπλετών.

Το 46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χρησιμοποίησαν κινητό για να συνδεθούν, -πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 37%, ενώ το 16% χρησιμοποίησαν ταμπλέτα, όπως το iPad της Apple-από μόλις 3% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2011.

Το Facebook παραμένει μακράν το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο για τους αμερικανούς, αλλά παρατηρείται μία εντυπωσιακή αύξηση από χρόνο σε χρόνο της τάξης του 1,047% στον αριθμό των χρηστών υπολογιστών που επισκέπτονται τον εικονικό πίνακα ανακοινώσεων Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC