Πάνω από 200 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες του Twitter

Πάνω από 200 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες του Twitter
 
Το Twitter κατά τη διάρκεια του 2012 αναβαθμίστηκε, άλλαξε και πρόσθεσε πληθώρα νέων επιλογών. Οι προσπάθειες των υπευθύνων του κοινωνικού δικτύου, βρήκαν ανταπόκριση από το κοινό και πλέον η δημοφιλής υπηρεσία μετρά περισσότερους από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Από τον Ιούλιο του 2012, είχε αρχίσει να φαίνεται η άνοδος της ιστοσελίδας, που τότε είχε φτάσει στα 170 εκατομμύρια ενεργών χρηστών από τους 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς.

Όπως είναι λογικό το πλήθος των ενεργών χρηστών είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο, καθώς αντικατοπτρίζει το πόσο πετυχημένο είναι ένα site και παίζει πρωτεύον ρόλο στο ενδιαφέρον αυτών που θέλουν να διαφημιστούν.

Με βάση τις τελευταίες μετρήσεις λοιπόν, το Twitter έδειξε άνοδο, σε αυτόν τον τομέα, της τάξης του 17% σε διάστημα έξι μηνών.

Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του Twitter ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση, όπως κανείς θα περίμενε, με ένα tweet, ευχαριστώντας όλους τους χρήστες για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνουν στην υπηρεσία, λέγοντας «εσείς είστε ο παλμός του πλανήτη. Είμαστε ευγνώμονες που μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας».

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1161.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC