Παρακάμπτει τη λογοκρισία το TorrentReactor

Παρακάμπτει τη λογοκρισία το TorrentReactor
 
Το TorrentReactor προβάλλει αντίσταση στην ολοένα αυξανόμενη λογοκρισία των ιστοσελίδων διαμοιρασμού torrent. Με τη δημιουργία του διακομιστή μεσολάβησης (proxy server), Come.in, επιτρέπει την πρόσβαση στα αποκλεισμένα torrent sites, ThePirateBay, KickAss Torrents και Torrents.net.

Δύο μόλις ημέρες μετά την απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου να μπλοκάρει την πρόσβαση στις ιστοσελίδες των TorrentReactor και Torrents.net, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας, κυκλοφόρησαν ένα ελεύθερο proxy site με το όνομα Come.in, για να παρακάμψουν αυτόν τον αποκλεισμό.

Το TorrentReactor είναι από τα πιο δημοφιλή torrent sites στην Ιταλία, με 600.000 επισκέψεις και 4.000.000 views κάθε μήνα, με τους επισκέπτες από την Ιταλία να αποτελούν το 14% των συνολικών χρηστών του site.

Μέτα την κυκλοφορία του Come.in η ομάδα του TorrentReactor, με επίσημη ανακοίνωση, προτρέπει το κοινό να αντισταθεί στις προσπάθειες για ηλεκτρονική λογοκρισία λέγοντας πως «όταν λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις, το κοινό θα πρέπει να αντιδρά και να απαιτεί να ακουστεί η φωνή του. Ελπίζουμε πως, οι χρήστες από την Ιταλία και τις άλλες χώρες, θα υψώσουν το ανάστημα τους και θα ανατρέψουν την κατάσταση προς το καλύτερο».

fetcher_10.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC