Πετώντας με… την Google

Πετώντας με… την Google
 
H Google ξεκίνησε την πορεία της σαν μία μηχανή αναζήτησης. Πλέον ασχολείται με δεκάδες διαφορετικά πρότζεκτ, όπως ανάπτυξη λειτουργικού, εφαρμογών, πλοηγών ταξιδιού και άλλα.

Με το νέο Flight Explorer, όμως, επιστρέφει στις υπηρεσίες αναζήτησης και μας παρουσιάζει, έστω και σε δοκιμαστική έκδοση, μία νέα μηχανή αναζήτησης πτήσεων.

Η νέα ιστοσελίδα θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος που θέλει να ταξιδέψει με αεροπλάνο όπως, λίστα τιμών, διαθεσιμότητα θέσεων, πρόγραμμα πτήσεων και πολλές άλλες.

Ο σχεδιασμός της υπηρεσίας είναι απλός και εύχρηστος και το μόνο που χρειάζεται να κανείς είναι να εισάγεις την τοποθεσία αναχώρησης, τον προορισμό σου, τις ημερομηνίες και ώρες που θέλεις να ταξιδέψεις καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες της επιλογής σου.

Στη συνέχεια το Flight Explorer εμφανίζει τα αποτελέσματα, βασισμένο στα κριτήρια του χρήστη και του δίνει τη δυνατότητα, επιλέγοντας ένα από αυτά να μεταβεί στο Google Flights για να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1150.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC