Ρεκόρ πωλήσεων για το «Call Of Duty: Black Ops II»

Ρεκόρ πωλήσεων για το «Call Of Duty: Black Ops II»
 
Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης μέρας κυκλοφορίας του Call Of Duty: Black Ops II, η εταιρεία παραγωγής του, Activision, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το γνωστό τίτλο ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα μόλις 15 ημερών.

Η συγκεκριμένη επίδοση, αποτελεί ρεκόρ στις πωλήσεις των ειδών ψυχαγωγίας με το Call of Duty: Modern Warfare 3 να βρίσκεται, πλέον, στη δεύτερη θέση με ίδιες επιδόσεις αλλά σε 16 ημέρες, ενώ τρίτη κατά σειρά είναι η ταινία Avatar που είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα 17 ημερών.

Η επίσημη δήλωση της Activision, αναφέρει πως «η κυκλοφορία του “Call Of Duty” είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέες ιδέες στο χώρο και να παραμείνουμε γνήσιοι και πιστοί στις απαιτήσεις του κόσμου.

Πρόκειται για μία απίστευτη επίδοση, ενός καταπληκτικού τίτλου και θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από την ομάδα παραγωγής που κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα».

Να θυμίσουμε πως το «Call Of Duty: Black Ops II» κυκλοφορεί για τις κονσόλες XBox 360, PlayStation 3 και Wii U καθώς και για υπολογιστή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1022.jpeg?w=1110
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1110.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC