Σε Jelly Bean αναβαθμίζονται τα Xperia του 2012

Σε Jelly Bean αναβαθμίζονται τα Xperia του 2012
 
Η Sony ανακοίνωσε την αναβάθμιση των μοντέλων Xperia στην έκδοση Jelly Bean 4.1 του Android.

Η αναβάθμιση αφορά τα smartphones που κυκλοφόρησαν εντός του 2012, με τα πρώτα που θα λάβουν την ενημέρωση να είναι τα Xperia T, Xperia TX και Xperia V.

Το πρώτο στάδιο θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2013, με το δεύτερο να ορίζεται για το Μάρτιο του ίδιο έτους και να αφορά στα μοντέλα Xperia P, Xperia Go και Xperia J. Τέλος τον Απρίλιο θα πάρουν σειρά τα Xperia S, Xperia SL, Xperia Ion και Xperia Acro S.

Η Sony επίσης έκανε γνωστό, για ποια συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση, σε αυτά περιλαμβάνονται τα Xperia U, Xperia Sola, Xperia Micro και Xperia Tipo.

Ήδη υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τους κατόχους των παραπάνω συσκευών, οι εκπρόσωποι της εταιρείας όμως έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία των χρηστών.

Οι συγκεκριμένες συσκευές δεν έχουν το hardware να υποστηρίξουν την έκδοση Jelly Bean, οπότε καλύτερα να παραμείνουν στην Ice Cream Sandwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC