Σημαντική διάκριση για την Cosmote

Σημαντική διάκριση για την Cosmote
 
Σημαντική διάκριση απέσπασε η Cosmote στα Retail Business Awards 2012, που πραγματοποιήθηκαν, για 11η συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, η Cosmote διακρίθηκε στην κατηγορία «RETAIL STORE – ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2012» για το κατάστημα Cosmote στον Κορυδαλλό, ανάμεσα σε έντεκα υποψηφιότητες, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως η εξυπηρέτηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Ομίλου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Σταθερής & Κινητής.

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά στο κορυφαίο σε εξυπηρέτηση, απόδοση και συνολική εικόνα κατάστημα, στον τομέα των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, στην εγχώρια αγορά του λιανεμπορίου.

Τα Retail Business Awards διοργανώνονται από το 2002, από τη DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό Retail Business και δικαίωμα ψήφου έχουν οι συμμετέχοντες φορείς και οι αναγνώστες των επιχειρηματικών περιοδικών της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε..

Τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και διοργανώνονται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC