Στα Widnows tablets επικεντρώνεται η Dell

Στα Widnows tablets επικεντρώνεται η Dell
 
Η Dell με ανακοίνωση της ενημερώνει πως θα αποχωρήσει από την αγορά των smartphones για να επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: την κατασκευή φορητών υπολογιστών αλλά και tablets με λειτουργικό Windows.

Σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Jeff Clarke, τόνισε πως «χρειάζονται πολύ μεγάλες επενδύσεις για να γίνει κανείς επιτυχημένος στο πεδίο των smartphones.

Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στην εξέλιξη tablet συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και Windows RT, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε σκεφτόμαστε και το Android».

Η Dell μπαίνοντας στην πέμπτη γενιά μιας μεταβατικής εποχής, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη νέα κατηγορία υβριδίων tablet/laptop όπως τα XPS 10, XPS 12 και Latitude 10 που όλα είναι βασισμένα σε Windows λειτουργικό. Όπως προσθέτει και ο Clarke «θα πρέπει να δείτε τι αναπτύσσουμε στα εργαστήρια μας».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1153.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC