Τεράστια επιτυχία για το «Assassin’s Creed III»

Τεράστια επιτυχία για το «Assassin’s Creed III»
 
H εταιρεία παραγωγής Ubisoft έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του καινούργιου τίτλου της επιτυχημένης σειράς «Assassin’s Creed».

Συγκεκριμένα, το Assassin’s Creed III κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε διάστημα ενός μήνα από τη μέρα κυκλοφορίας του, επίδοση που το κατατάσσει πρώτο στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών της εταιρείας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft, για τις πωλήσεις του τίτλου, συνοδεύτηκε από μερικά πολύ εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που έχει συλλέξει η εταιρία, και μας τα παρουσίασε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1142.jpeg?w=1110

Ενδιαφέρον στατιστικό είναι οι 82 αιώνες (!) που ξοδεύτηκαν από τους χρήστες για single player mode του παιχνιδιού στους οποίους προστίθενται άλλοι 5 αιώνες από το multiplayer mode!

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τη μέρα κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου της σειράς Assassin’s Creed στις 13 Νοεμβρίου του 2007, με την Ubisoft να έχει εισάγει πολλά νέα στοιχεία που έλειπαν από τον «κόσμο» των παιχνιδιών δράσης.

Η σειρά ήταν επιτυχημένη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές διακρίσεις από τους κριτικούς παιχνιδιών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1226.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1311.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC