Θέλω Media Center μαζί με τα Windows 8 μου!

Θέλω Media Center μαζί με τα Windows 8 μου!

Το Windows Media Center δεν υπάρχει σε καμία από τις νέες εκδόσεις Windows που πωλούνται στην Ευρώπη, έπειτα από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για λόγους αποφυγής μονοπωλίων. Αν ωστόσο χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα από παλαιότερες εκδόσεις και θέλετε να το εγκαταστήσετε και στα Windows 8, θα πρέπει να βιαστείτε.

 

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Media Center στα Windows 8 Pro (και μόνο στην έκδοση Pro) δωρεάν, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, μέσω αυτής της σελίδας: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs.

 

Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, θα μπορείτε να το αγοράσετε έναντι €9,99 [εκτιμώμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ].

 

Για όσους, πάλι, διαθέτουν εγκατεστημένη την απλή έκδοση των Windows, διατίθεται το πακέτο αναβάθμισης σε Windows 8 Pro (Windows 8 Pro Pack) που περιλαμβάνει και το Media Center, στην τιμή των €59,99 επίσης σε προσφορά μέχρι 31 Ιανουαρίου.

 

Όσοι πιστοί, λοιπόν, βιαστείτε!

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC