Τηλεόραση υψηλών επιδόσεων από τη Sharp

Τηλεόραση υψηλών επιδόσεων από τη Sharp
 
H Sharp ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας τηλεόρασης 60 ιντσών υψηλής ευκρίνειας (Ultra High Definition), που θα κάνει το ντεμπούτο της στα καταστήματα πριν τις 20 Φεβρουαρίου στην ιαπωνική αγορά.

Η ανάλυση της νέας τηλεόρασης θα είναι 3840×2160 και έρχεται με την κωδική ονομασία LC-60HQ10. Τα συνολικά pixels (εικονοστοιχεία) που θα εμφανίζονται στην οθόνη θα ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ενώ η τιμή της θα αγγίζει τα 31.000 δολάρια.

Η διάθεση της νέας συσκευής θα γίνεται μόνο κατόπιν παραγγελίας με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη συσκευή να μην κάνει την εμφάνιση της στα ράφια των καταστημάτων.

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε τη νέα τηλεόραση σε μία περίοδο που όλες οι εταιρίες έχουν ανακοινώσει τις 85 ιντσών Ultra Hd οθόνες τους, δίνοντας έτσι μία επιπλέον επιλογή όσον αφορά το μέγεθος.

Από την άλλη μεριά, και με βάση πάντα την υψηλή τιμής της, η αγορά δεν είναι έτοιμη να υποδεχθεί τέτοιου μεγέθους αναλύσεις, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης αντίστοιχης ποιότητας υλικού.

Τα Blue-Ray Discs φτάνουν έως 1080p ενώ για το υψηλής ευκρίνειας σήμα ηλεκτρονικό σήμα δεν υπάρχουν ακόμα επαρκείς συνδέσεις.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1155.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1232.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC