Το Amazon δημιουργεί το δικό του smartphone

Το Amazon δημιουργεί το δικό του smartphone
 
Η Foxconn international Holdings, μέλος του Hon Hai Group, θα συνεργαστεί με το Amazon για τη δημιουργία ενός νέου κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η ιστοσελίδα CENS.com μέσω των Taiwan Economics News.

Κατασκευαστές εξαρτημάτων που προμηθεύουν τo Amazon, διέρρευσαν πως το νέο κινητό τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο του 2013 σε μία πολύ ανταγωνιστική τιμή που, όπως σημειώνουν, θα κυμαίνεται μεταξύ 100-200 δολαρίων (75-150 ευρώ). Μάλιστα τονίζεται πως η εταιρία έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη αφού έχει ήδη παραγγείλει 5 εκατομμύρια συσκευές.

Πολλοί παρατηρητές της ανταγωνιστικής αγοράς των κινητών τηλεφώνων, επισημαίνουν, μετά τις πρόσφατες διαρροές, πως το Amazon θα είναι άκρως ανταγωνιστικό κι αυτό κυρίως λόγω της στρατηγικής του στο θέμα της τιμολόγησης. Οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με το μεγάλο κοινό που είναι πιστό στην αμερικανική εταιρία, υποδεικνύει πως το Amazon θα πάρει σημαντικό ποσοστό της αγοράς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Εκτός από τις φήμες για την κυκλοφορία ενός smartphone, το Amazon σχεδιάζει ήδη μία νέα έκδοση του Kindle-Fire που είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνισή της στο τρίτο τρίμηνο του 2013 σε συνεργασία με τους προμηθευτές Quanta Computer Inc. και Compal Electronics Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC