Το Hackulo.us τερματίζει τη λειτουργία του

Το Hackulo.us τερματίζει τη λειτουργία του
 
Από την κιόλας πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία του JailBreak, έκανε την εμφάνισή της και η πειρατεία για τις εφαρμογές του iOS.

Αυτό δεν σημαίνει πως όσοι έκαναν JailBreak στη συσκευή τους κατεβάζουν παράνομα εφαρμογές, αλλά σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό το έκανε. Άλλωστε, με τη διαδικασία του JailBreak μπορεί κανείς να βρει και εφαρμογές που δεν κατάφεραν να κάνουν την εμφάνισή τους στο App Store.

Σίγουρα όσοι έχουν πραγματοποιήσει JailBreak στη συσκευή τους, θα έχουν ακούσει για το «Hackulo.us» και το «Install0us», μέσω των οποίων ο καθένας είχε τη δυνατότητα να κάνει download δωρεάν οποιαδήποτε εφαρμογή ήθελε χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο στην Apple και φυσικά στους δημιουργούς της εφαρμογής.

Τις τελευταίες μέρες όμως, οι δημιουργοί του Haculo.us, με μία λιτή ανακοίνωση, έκανα γνωστό πως τερματίζουν τη λειτουργία τους, εξηγώντας πως τα μέλη της ομάδας δεν έχουν, πλέον, το χρόνο να ασχοληθούν και το φόρουμ έχει παραμείνει ανενεργό.

Το ενδιαφέρον της είδησης είναι να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος και αν αυτό θα παίξει το ρόλο του στις πωλήσεις συσκευών iOS. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα το τέλος του JailBreak καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν νέες ηλεκτρονικές κοινότητες που θα ασχοληθούν με το θέμα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_11107.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC