Το Instagram μοιράζεται τα δεδομένα με το Facebook

Το Instagram μοιράζεται τα δεδομένα με το Facebook
 
Μετά την εξαγορά του Instagram από το Facebook, την άνοιξη του 2012 έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, η δημοφιλής υπηρεσία ανακοίνωσε ότι πλέον θα μοιράζεται τα δεδομένα των χρηστών του με το κοινωνικό δίκτυο.

Μετά την ανακοίνωση της -ομολογουμένως αναμενόμενης- κίνησης, οι υπεύθυνοι του Instagram έσπευσαν να ενημερώσουν ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου, αποφασίζοντας ποιος θα έχει πρόσβαση στο λογαριασμό τους και ποιος όχι, όπως επίσης και να επιλέγουν αν θα τις δημοσιεύουν και στο Facebook ή όχι.

Η ανακοίνωση του Instagram αναφέρει ότι «σας ενημερώνουμε πως θα μοιραζόμαστε τις πληροφορίες και το περιεχόμενο των χρηστών μας με επιχειρήσεις που ανήκουν στο ίδιο group εταιριών που ανήκει και το Instagram ή που θα συνεργάζονται με το συγκεκριμένο group.

Οι συνεργάτες μας δεσμεύονται πως θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στη βελτίωση των υπηρεσιών, παρέχοντας μία καινούρια εμπειρία για τους χρήστες. Πάντα με σεβασμό στο απόρρητο του κάθε χρήστη μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC