Το νέο Facebook για Android πατάει «γκάζι»

Το νέο Facebook για Android πατάει «γκάζι»
 
Καλά νέα για του κατόχους Android συσκευών καθώς την περασμένη Πέμπτη το Facebook ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 2.0 της εφαρμογής για την πλατφόρμα και πλέον την ενσωματώνει πλήρως στο λειτουργικό ενώ είναι κατά πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη.

Ο Philip Fund, εκπρόσωπος του Facebook, ανακοίνωσε την αναβάθμιση του λογισμικού με μία ανάρτηση σε blog λέγοντας «το Facebook 2.0 για το Android είναι δύο φορές πιο γρήγορο από την προηγούμενη έκδοση όταν κοιτάτε φωτογραφίες, όταν ανοίγεται το χρονολόγιό σας και κατά την εκκίνηση της εφαρμογής Όταν είστε συνδεδεμένοι από την κινητή συσκευή σας, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ταχύτητα.

«Εμείς πάντα προσπαθούμε να εξελίξουμε τις εφαρμογές σε αυτόν τον τομέα και με αυτή την αναβάθμιση φτιάξαμε από την αρχή τα news feed, τις ειδοποιήσεις αλλά και το χρονολόγιο».

Η νέα έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να κοιτούν τις φωτογραφίες τους χωρίς να χρειάζεται να «βγουν» από το news feed και επιλέγοντας κάθε μία μεμονωμένα, απλά πατώντας επάνω της, μπορούν να τη δουν άμεσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC