Το νέο iOS ρίχνει την μπαταρία

Το νέο iOS ρίχνει την μπαταρία
 
Η Apple πρόσφατα αναβάθμισε το iOS στην έκδοση 6.0.2 για τις συσκευές iPhone 5 και iPad mini, προσπαθώντας έτσι να δώσει λύση στα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στη λειτουργία του WiFi.

Πολλοί χρήστες, που εγκατέστησαν την τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού, έκαναν αναφορά για αισθητά μειωμένη απόδοση της μπαταρίας.

Η πρώτη αναφορά έγινε στην ιστοσελίδα που ασχολείται με νέα της Apple, TiDBITS, ενώ αργότερα πολλά παράπονα και σχόλια αναρτήθηκαν και στο επίσημο φόρουμ της εταιρίας.

Μετά το άκουσμα της είδησης, πολλοί αποδίδουν τα προβλήματα με τις αποφορτίσεις, στο τρόπο που προσπάθησε να λύσει η Apple το θέμα με τις αποσυνδέσεις του WiFi.

Πιο συγκεκριμένα ένας χρήστης τονίζει «οι υποθέσεις μας, βασισμένες σε μερικές δοκιμές που κάναμε, είναι πως το πρόβλημα σχετίζεται με τις αλλαγές στη λειτουργία του WiFi». Άλλοι πάλι, ζητούν από την εταιρεία κυκλοφορήσει γρήγορα νέα αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα.

Να τονίσουμε εδώ ότι δεν παρατηρήθηκε σε όλους το πρόβλημα της αυτονομίας. Από ό,τι φαίνεται υπάρχουν και συσκευές που έμειναν ανεπηρέαστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC