Το ρολόι που «παντρεύεται» με το iPhone

Το ρολόι που «παντρεύεται» με το iPhone
 
Η γνωστή εταιρία κατασκευής ρολογιών, Casio, κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες το νέο της ρολόι χειρός, Casio G-Shock.

Μπορεί η εμφάνισή του να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον των οπαδών της Apple, όμως σίγουρα οι λειτουργίες του θα φανούν πολύ χρήσιμες στους κατόχους iPhone.

Η Casio εξόπλισε το νέο ρολόι με δέκτη Bluetooth 4.0 που του επιτρέπει το συγχρονισμό με τα iPhone 5 και 4S, ώστε να ειδοποιεί τους χρήστες για τις εισερχόμενες κλήσεις ή την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.

Όταν ένα email σταλεί στο λογαριασμό σας, το ρολόι σας ενημερώνει, είτε με ηχητική ειδοποίηση, είτε με δόνηση. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους κατόχους iPhone που συνηθίζουν να έχουν τη συσκευή σε κάποιο χαρτοφύλακα ή τσάντα.

Όταν έχετε μια εισερχόμενη κλήση, εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού το μήνυμα «Incoming Call» χωρίς όμως να φαίνεται το όνομα αυτού που σας καλεί. Αντιθέτως για τα emails, εμφανίζεται η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα και ένα εικονίδιο αλληλογραφίας.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1029.jpeg?w=1110

Για να ενεργοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να εγκαταστήσει την εφαρμογή του G-Shock στη συσκευή του και να αποθηκεύσει τα στοιχεία του λογαριασμού του. Δυστυχώς, το ρολόι δεν έχει τη δυνατότητα να σας ενημερώνει για τα γραπτά μηνύματα.

Το G-Shock διατίθεται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες σε τέσσερις επιλογές χρωμάτων, άσπρο, μαύρο, καφέ και μπλε και απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση iOS 5.1.1.

Η τιμή του είναι στα 180 δολάρια (περίπου 140 ευρώ) ενώ για την Ευρώπη, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου και ίσως στις αρχές του 2013.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1116.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC