Το SkyDrive πλέον και στο Xbox 360

Το SkyDrive πλέον και στο Xbox 360
 
H Microsoft ανακοίνωσε, μέσα στην εβδομάδα, την κυκλοφορία του SkyDrive στη δημοφιλή παιχνιδοκονσόλα της Xbox 360.

Πρόκειται για την υπηρεσία Cloud της Microsoft που επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων βίντεο, φωτογραφιών, μουσικής, εγγράφων και πολλών άλλων, ώστε ο ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε αυτά είτε από κινητές συσκευές, είτε από υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν upload τα αρχεία τους από τις διάφορες συσκευές τους και στη συνέχεια να τα αναπαράγουν στην κονσόλα τους.

Μάλιστα η «συνεργία» του συστήματος με τις Windows Phone συσκευές είναι σχεδόν άμεση, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για δημιουργία slideshows φωτογραφιών και βίντεο.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1124.jpeg?w=1110

Στην ανακοίνωσή της η Microsoft, ενημέρωσε ότι το SkyDrive θα υποστηρίζει φωνητικές εντολές και τα περίφημα «gestures» μέσω του Kinect, που θα ενισχύουν την εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας.

Επίσης, η εταιρεία κάνει λόγο, για ακόμα 39 εφαρμογές που θα προστεθούν στο Xbox 360 μέχρι την άνοιξη του 2013, με μερικές από αυτές να είναι οι Deezer, MTV, CNET, Napster, Vimeo και άλλες.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1215.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC