Το Twitter προσθέτει φωτογραφικά φίλτρα στα mobile apps του

Το Twitter προσθέτει φωτογραφικά φίλτρα στα mobile apps του

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που είχαν αρχίσει να διαδίδονται τον προηγούμενο μήνα σχετικά με τα σχέδια του Twitter να προσθέσει φωτογραφικά φίλτρα στα mobile apps του, σε όλες τις πλατφόρμες.

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανανεωμένες εφαρμογές που θα ενσωματώνουν και αυτό το χαρακτηριστικό, αναμένονται τις επόμενες ημέρες και θα είναι διαθέσιμες σίγουρα πριν το τέλος της χρονιάς.

 

Ήδη φωτογραφίες στις οποίες έχουν εφαρμοστεί φίλτρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, κάτι που αποδεικνύει πως υπάρχουν χρήστες οι οποίοι συμμετέχουν στις δοκιμές των εφαρμογών. Επίσης, εμφανίστηκαν κάποιες φωτό που έχουν δημοσιευθεί από τον συνιδρυτή τού Twitter έχοντας υποστεί εφαρμογή φίλτρων αλλά και με τετράγωνες διαστάσεις, όπως  οι κάρτες του Instagram.

 

Ο ανταγωνισμός μεταξύ τού Instagram και του Twitter έχει γίνει πολύ έντονος από τότε που το Facebook εξαγόρασε το Instagram.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC