Το WhatsApp δεν θα εξαγοραστεί από το Facebook

Το WhatsApp δεν θα εξαγοραστεί από το Facebook
 
Η διοίκηση του WhatsApp επικοινώνησε με το τεχνολογικό site, ReadWrite, και με μία λιτή ανακοίνωση έβαλε τέλος στις φήμες εξαγοράς της πετυχημένης πλατφόρμας από το Facebook.

Παρά τη διάψευση της είδησης, η ηλεκτρονική κοινότητα συνεχίζει να επιμένει ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ήταν πολύ αποδοτική για το Facebook, καθώς θα του επέτρεπε να εισχωρήσει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, μια κατεύθυνση που ο Zuckerberg θα ήθελε πολύ να ακολουθήσει.

Ο δημιουργός του Facebook βλέποντας τις άσχημες κριτικές, αλλά και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στη δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές, δείχνει να θέλει να αφήσει την ανάπτυξη αυτών των εφαρμογών σε άλλες εταιρείες που έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει, ακριβώς όπως έπραξε και με το Instagram.

Μία υποτιθέμενη εξαγορά του WhatsApp ίσως αντικαθιστούσε την εφαρμογή Facebook Messenger, που δεν δείχνει να έχει κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Εκτός όμως από την πλατφόρμα της εφαρμογής, το Facebook θα μπορούσε να επωφεληθεί και από την οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει το WhatsApp και το έχει οδηγήσει στη δεύτερη θέση με τις περισσότερες πωλήσεις στο iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC