Τουαλέτα απαντά στις κλήσεις της… φύσης μέσω Android

Τουαλέτα απαντά στις κλήσεις της… φύσης μέσω Android
 
Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία εκσυγχρονίζονται χάρη στο μπάνιο Satis το οποίο ελέγχεται μέσω smartphone.

Το έπιπλο, το οποίο διαθέτει Bluetooth, μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω της εφαρμογής για Android που ονομάζεται «My Satis». Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το καζανάκι και να ρυθμίζουν το ύψος της θέσης της τουαλέτας.

Από το πακέτο δεν θα μπορούσε να λείπει η ακρόαση μουσικής από τα ηχεία της τουαλέτας καθώς και η καταγραφή… ιστορικού των επισκέψεων στο μπάνιο.

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Satis είναι ότι αποθηκεύει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη και τον αναγνωρίζει μέσω Bluetooth, ώστε να προσαρμόζει το κατάλληλο ύψος στη θέση. Το Satis θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο του 2013 σε τιμές από 2.385 μέχρι 4.657 δολάρια.

1 Comment

  1. Χεστρα μουλτιμιντια χαχαχα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC