«Υπερ-υψηλές» ταχύτητες Internet

«Υπερ-υψηλές» ταχύτητες Internet
 
Νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα, ξεκίνησε με τη διάθεση «υπερ-υψηλών» ταχυτήτων Internet από τον ΟΤΕ.

Με ταχύτητες έως 50 Mbps το VDSL από τον ΟΤΕ ήρθε για να αλλάξει την καθημερινή εμπειρία του Internet.

«Ο ΟΤΕ έρχεται, με το VDSL, να αλλάξει την ταχύτητα στην καθημερινότητά μας και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα». δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης. «Παρά τα εμπόδια από το περιβάλλον και τις δυσκολίες στην αγορά, μένουμε συνεπείς στο στόχο μας να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ελπίζουμε να φαινόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Οι επενδύσεις μας στο VDSL θα συνεχίσουν ώστε σταδιακά να είναι διαθέσιμο παντού».

Με τις «αναβαθμισμένες» δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, η καθημερινή χρήση του internet είτε για ψυχαγωγικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους απογειώνεται, και δίνει ώθηση στη συνδεσιμότητα του χρήστη, μέσα από:

• εξαιρετικά γρήγορο downloading αρχείων – πιο γρήγορο από ποτέ
• εξαιρετικό High Definition video-streaming χωρίς διακοπές
• άμεσο uploading και sharing φωτογραφιών και video
• online σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα (laptops, smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κλπ)
• καλύτερη απόκριση στο online gaming

Έτσι το VDSLέρχεται να ικανοποιήσει όλους όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή τους στο Internet.

Τα προγράμματα OTE Double Play ενισχύονται με 4 νέα προγράμματα OTE Double Play VDSL, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των χρηστών για μεγάλες ταχύτητες και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 36,90 ευρώ/μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC