Ξαναβρείτε το νόημα των Χριστουγέννων

Ξαναβρείτε το νόημα των Χριστουγέννων
 
Αυτά τα Χριστούγεννα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μία σειρά προσφορών σε υπηρεσίες και από μία μεγάλη ποικιλία σε smartphones. Οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με όποιο τρόπο επιλέξουν, χωρίς να σκέφτονται τα έξοδα της επικοινωνίας τους.

Απεριόριστο δωρεάν internet για τις Γιορτές: H Vodafone συνεχίζει να στέκεται πάντα δίπλα στους συνδρομητές της και τους δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν απεριόριστο σερφάρισμα για ολόκληρη την εβδομάδα των Χριστουγέννων, από το κινητό, το laptop και το tablet τους. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband θα μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση Mobile Internet από 24 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου με το αξιόπιστο δίκτυο της όπου και αν βρίσκονται!

Οικονομικό Mobile Internet στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband για όλο το χρόνο: Με τη Vodafone το Mobile Internet από laptops και tablets γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού όλοι οι νέοι συνδρομητές μπορούν εύκολα και οικονομικά να το απολαμβάνουν με 10€ έκπτωση κάθε μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband 10GB και 5GB. Με τη προσφορά αυτή το πάγιο διαμορφώνεται σε 30€ και 20€ αντίστοιχα.

Ειδικές τιμές Mobile Internet για τους φοιτητές: Οι φοιτητές και το προσωπικό Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θέλουν γρήγορο internet στο laptop και το tablet, συνεχίζουν να απολαμβάνουν, από τη Vodafone και το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το πιο φτηνό Mobile Internet στην αγορά, 4GB με μόνο 4,74€/ μήνα και το USB stick εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει στους φοιτητές 10GB το μήνα στην τιμή των 12€, ενώ με κάθε νέα σύνδεση προσφέρει επιδότηση αξίας 30€ για την απόκτηση δωρεάν USB stick.

Προσφορά για 4Play: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Vodafone και η hellas online κάνουν το 4play πραγματικότητα και δίνουν αποκλειστικά τη δυνατότητα στους συνδρομητές να αποκτήσουν κινητό, σταθερό, internet & hol video club, μόνο με 35€/ μήνα, για να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη επικοινωνία και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Περισσότερη δωρεάν επικοινωνία προς όλους με Καρτοκινητό και CU: Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Bonus All θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερη δωρεάν επικοινωνία προς όλους, γιατί πλέον έχουν δώρο 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα κάθε μήνα, με ανανέωση από 10€. Επίσης, οι συνδρομητές CU, από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν επιπλέον 100 λεπτά προς όλους τους φίλους τους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, με κάθε αγορά επιλεγμένων πακέτων ομιλίας και sms.

Μεγάλη ποικιλία smartphones: Η Vodafone μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, το Νο1 προορισμό για smartphones, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από smartphones, όπως το Vodafone Smart II μόνο με 99€ και 3 χρωματιστά καλύμματα δώρο, το Samsung Galaxy από 109€ και το LG Optimus από 119,90€.

Δωρεάν σύστημα πλοήγησης MLS Destinator: Με αγορά οποιουδήποτε android smartphone, η Vodafone προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το εκπληκτικό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator, αξίας 39€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC