Νέο ρεκόρ μηνυμάτων στο WhatsApp

Νέο ρεκόρ μηνυμάτων στο WhatsApp
 
Η γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής δωρεάν μηνυμάτων, WhatsApp, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, πως την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, οι χρήστες της αντάλλαξαν περισσότερα από 18 δισεκατομμύρια γραπτά μηνύματα!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone και άλλα, με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος χρηστών.

Η πρωτοχρονιάτικη επίδοση του WhatsApp είναι σχεδόν διπλάσια από το προηγούμενο ρεκόρ, με 10 δισεκατομμύρια μηνύματα την περίοδο του Αυγούστου.

Για να αντιληφθεί κανείς τον τεράστιο αριθμό των μηνυμάτων, αρκεί να δει τις αντίστοιχες αποστολές μηνυμάτων στο iMessage της Apple που δεν ξεπερνάνε το 1 δισεκατομμύριο την ημέρα.

Με την γνωστή εφαρμογή, ουσιαστικά να παίρνει τους πελάτες από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν ότι απλά είναι μια εφαρμογή που κατάφερε να κερδίσει τους καταναλωτές, αλλά πως ίσως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Ένας από τους ιδρυτές της WhatsApp Inc. δήλωσε πως «από τη μεριά που το βλέπω εγώ, εμείς δεν απειλούμε τους παρόχους, ίσα-ίσα δημιουργούμε τρόπους για καλύτερη μεταφορά των δεδομένων, αν οι πάροχοι το εκμεταλλευτούν θα βγουν κερδισμένοι».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC