Ρεκόρ σε ενεργοποιήσεις συσκευών και apps downloads τις γιορτές

Ρεκόρ σε ενεργοποιήσεις συσκευών και apps downloads τις γιορτές

Την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα, από τις 25 έως τις 31 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν ρεκόρ όσον αφορά στις ενεργοποιήσεις νέων smartphones αλλά και τα downloads σε mobile apps παγκοσμίως.

 

Σύμφωνα με την ανάλυση της εταιρείας ερευνών Flurry, την εβδομάδα των εορτών σημειώθηκαν περίπου 50 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις νέων συσκευών iOS και Android, ενώ κατεβάστηκαν περί τα 1,7 δισεκατομμύρια apps.

 

Οι περισσότερες εφαρμογές κατέβηκαν από τις ΗΠΑ, σημειώνοντας 604 εκατομμύρια downloads (ποσοστό 34,4%) αφού είναι η μεγαλύτερη αγορά, ενώ το αντίπαλο δέος, η Κίνα, βρέθηκε στη 2η θέση αν και δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο με 132 εκ. downloads.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC