Ο Mozilla παρουσιάζει το Persona Beta 2

 
Ο Mozilla κυκλοφόρησε τη δοκιμαστική έκδοση (Beta 2) της υπηρεσίας Persona, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς αλλά και να συνδεθούν σε ιστοσελίδες μόνο με τη χρήση του email τους.

Αυτό στην ουσία σημαίνει πολύ μεγαλύτερη ευκολία για τους χρήστες, που απλά και γρήγορα θα μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό Persona, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας νέων κωδικών.

Επίσης, ο Mozilla υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη λειτουργία, δε βοηθάει μόνο τους χρήστες αλλά και τις ίδιες τις ιστοσελίδες, αφού μειώνει τη διαδικασία σύνδεσης των χρηστών και την ανάγκη για ασφαλή αποθήκευση κωδικών. Η υπηρεσία προς το παρόν είναι συμβατή μόνο με το Yahoo Mail, όμως στο μέλλον θα υποστηρίζει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Φυσικά αν κάποιος δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το Persona, θα μπορεί εναλλακτικά να δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό, όπως έκανε μέχρι σήμερα. Η beta 2 έκδοση έρχεται με αρκετές αναβαθμίσεις στην ταχύτητα της υπηρεσίας αλλά και διάφορες διορθώσεις.

0 comments
Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC