Αντώνης Σαμαράς: «Δωρεάν Wi-Fi Internet σε όλη την Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο»

Αντώνης Σαμαράς: «Δωρεάν Wi-Fi Internet σε όλη την Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο»

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο MEGA & στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Πρωθυπουργός όσο αφορά τα της τεχνολογίας,  δήλωσε πως θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την οικονομία & πως ήδη έχει δρομολογήσει μια σειρά μέτρων που θα ενισχύσουν την νεανική επιχειρηματικότητα, ανάμεσα σε αυτά την διάθεση 8% του επόμενου ΕΣΠΑ για την καινοτομία.

Ακόμη, αποκάλυψε, πως η κυβέρνηση, θα προχωρήσει στην εγκατάσταση και παροχή δωρεάν wi-fi internet σε όλη την Ελληνική επικράτεια μέσα στο επόμενο έτος.

1 comments
asperris
asperris

Ο άνθρωπος προφανώς δεν ξερει τι λεει και στο πλαισιο του εντυπωσιασμού αμολάει τούβλα παγκόσμιου βεληνεκούς. Wi-Fi σε όλη την επικράτεια σημαίνει πως όλη η ελλάδα θα δέχεται ακτινοβολίες με μήκος κυμάτος πάνω από 2,5 GHz. Όπερ σημαίνει πως η ελλάδα θα μετατραπει σε ένα τεράστιο φούρνο μικροκυματων. Ωστόσο μη το φοβάστε καθότι οι διεθνείς προδιαγραφές δεν επιτρέπουν εκπομπή σήματος με ενίσχυση πάνω από 10db σε αυτές τις συχνότητες. Η Google μονο έχει υποσχεθεί για το μέλλον wifi από ένα παγκόσμιο δίκτυο αερόστατων.. Η εξαγγελία Σαμαρά ίσως να υποννοεί hot-spot που ωστόσο ειναι κατι διαφορετικό απο αυτό που λεει, μία και τα hotspots είναι εκ των πραγμάτων λίγα... Ίσως πάλι να υπολογίζει στο ξεκλειδωμα όλων των ελληνικών ρουτερ!!! Τέλος, το πιθανότερο μάλλον θα ειναι, λέγοντας ο Σαμαράς Wi-Fi , να είναι να εννοεί το αγγλοελληνικό ομοηχο WHY -  ΦΑΕΙ;    

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC