Που είναι νόμιμο να παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο;

Που είναι νόμιμο να παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο;

Με αφορμή την απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 13 Μαΐου 2013 σχετικά με τη μη αδειοδοτημένη παροχή υπηρεσιών διαδικτυακών παιγνίων, αναζητήσαμε την καλύτερη εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.

Για να παίξει κανείς νόμιμα πρέπει να στοιχηματίζει σε μία από τις 24 εταιρίες που έχουν αποκτήσει ελληνικό ΑΦΜ και έχουν υπαχθεί στο μεταβατικό καθεστώς του Νόμου 4002/2011.

Ποια εταιρεία όμως είναι ο επόμενος William Hill για την Ελλάδα; 

Όπως μαρτυρούν τα στατιστικά η Mybet !

H Mybet προετοιμάστηκε από νωρίς για την επόμενη ημέρα του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα & προσφέροντας εξαιρετικές αποδόσεις, bonus & μια εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών είναι αυτή τη στιγμή είναι η νο1 εταιρεία σε νέα μέλη στην Ελλάδα.

Συντάκτης του TechIT.gr δοκίμασε τις υπηρεσίες της Mybet στο ποδοσφαιρικό στοίχημα & πήγε ταμείο! Η διαδικασία πληρωμής ήταν εύκολη και άμεση, κάτι που είναι το σημαντικότερο για το διαδικτυακό στοίχημα.

Έτσι επικοινωνήσαμε με την Mybet & κάναμε συνεργασία μέσω της οποίας εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας μέχρι και 500€ bonus !  Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας – www.mybet.com & κερδίστε το bonus σας

Καλά κέρδη

 

0 comments
Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC