Τέλος τα σκονάκια. Ήρθε ο ιπτάμενος επιτηρητής!

Τέλος τα σκονάκια. Ήρθε ο ιπτάμενος επιτηρητής!

Μπροστά και από τις εξελίξεις της Amazon φαίνεται πως είναι ένα βέλγικο σχολείο που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία drone για να πιάνει τους αδιάβαστους μαθητές.

Σύμφωνα με τη Μirror, πρόκειται για το Thomas Moore College, που δοκιμάζει ένα τηλεκατευθυνόμενο drone το οποίο διαθέτει κάμερα και πετά πάνω από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Το drone ελέγχει ο καθηγητής από την έδρα και είναι σε θέση να εντοπίσει οποιαδήποτε πονηρή κίνηση των μαθητών. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

1 comments
George Brakopoulos is an IT Professional at EPROM
George Brakopoulos is an IT Professional at EPROM

Παντως εγω προσωπικα θα σηκωνομουν να του ριξω μια να σπασει γιατι ειναι τοσο ενοχλητικο που το διακρινεις και απο το βλεμα των μαθητων αλλα και με το θορυβο που κυριολεκτικα δεν μπορεις να συγκεντρωθεις. Σε ενα αγνωστο μελλον διαβαζοντας αρθρο : "Φοιτητες προσφαα κατα τη διαρκεια των καταλληψεων, καταφεραν να "τσιπαρουν" τα δεκαδες drones που ειχε προμηθευτει το Υπουργειο Παιδειας με αποτελεσμα να χρησιμοποιουνται ως delivery! Οι φοιτητες απολαμβαναν το καφε τους στους χωρους του πανεπιστημιου και απο το παραθυρο με προηγμενα συστηματα GPS εφτανε στο φοιτητη με το αντιστοιχο app στο κινητο του και μαλιστα ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημειο. Bugs αναφερουν οτι μετα απο αγορες που ΔΕΝ φτανανε στο προορισμο τους (με κουτακια αναψυκτικων) το βαρος ηταν μεγαλο και τα drones καταληγανε λεια...περαστικων ή σκυλιων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC