Εργαζόμενη στο Twitter γέννησε με το κινητό στο χέρι -Εκανε αναρτήσεις σε όλη τη διάρκεια του τοκετού

Εργαζόμενη στο Twitter γέννησε με το κινητό στο χέρι -Εκανε αναρτήσεις σε όλη τη διάρκεια του τοκετού

«Μήπως έσπασαν τα νερά μου;» έγραψε στο Twitter η Κλερ Ντίαζ Ορτίζ στις 5 Απριλίου. Οι 333.000 άνθρωποι που την ακολουθούν δεν έμειναν με την απορία. Η γυναίκα, υπάλληλος του Twitter φρόντισε να τους δίνει αναφορά ανά πάσα στιγμή για τον τοκετό της, αφού γέννησε με το κινητό στο χέρι.

Συνολικά 27 αναρτήσεις έκανε στο Twitter η Ντίαζ Ορτίζ, που για κάποιο δικό της λόγο έκρινε απαραίτητο να μοιραστεί τη διαδικασία που κράτησε 12 ώρες με τον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα έφτιαξε και δικό της hashtag, το #inlabor, όπου μέσα στον πόνο της έγραφε για τις διαστολές, τις δυσκολίες που είχε για να φτάσει ως το μαιευτήριο- χάλασε το αυτοκίνητο- τον πλακούντα, το γιατρό της, ενώ κάποια στιγμή εκνευρίστηκε κιόλας γιατί ο κόσμος τη ρωτούσε διαρκώς για το όνομα του παιδιού.

Η Ντίαζ Ορτίζ δεν πήρε ανάσα ούτε καν τη στιγμή που άκουσε το πρώτο κλάμα του μωρού, αφού δέκα λεπτά αργότερα το «παρουσίασε» στο Twitter, δημοσιεύοντας την παρθενική φωτογραφία του. Οσο παρανοϊκό κι αν ακούγεται όλο αυτό, δεν είναι η μοναδική που το έχει κάνει. Τόσο μέλλουσες μητέρες, όσο και γιατροί έχουν «διηγηθεί» τη διαδικασία ενός τοκετού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μετά από όλα αυτά, ίσως να μην φαίνεται ιδιαίτερα παράξενο το γεγονός ότι ονομάζουν κάποια μωρά τους Hashtag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC