Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για τεχνολογικές startups

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για τεχνολογικές startups

“Εξετάσεις” ενώπιον του Ρίτσαρντ Μπράνσον, του συνιδρυτή του YouTube, Τσαντ Χάρλεϊ και του δημιουργού του Skype, Νίκλας Ζένστρομ θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν οι startup επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Τεχνολογία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διεξάγει διαγωνισμό για τις καλύτερες startup επιχειρήσεις που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι τρεις αυτοί άνδρες θα είναι οι κριτές του. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι η ΕΕ θέλει να ανοίξει τις “πόρτες” στους νέους επιχειρηματίες και γι’ αυτό θα βοηθήσει και οικονομικά.

Ο διαγωνισμός αναφέρεται σε επιχειρήσεις που δεν έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής και έχουν κεφάλαια μικρότερα του 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 22 Μαΐου.

Ενδεικτικά, σε προηγούμενους ανάλογους διαγωνισμούς, νικητές αναδείχθηκαν η Ιρλανδική Trustev και η Ισπανική Cognicor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC