Ο Will.I.Am παρουσίασε το πρωτότυπο ενός smartwatch που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Ο Will.I.Am παρουσίασε το πρωτότυπο ενός smartwatch που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Ο γνωστός τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός Will.I.Am παρουσίασε στην εκπομπή Alan Carr: Chatty Man, το δικό του πρωτότυπο smartwatch.

Είναι γνωστό ότι ο Will.I.Am έχει πάθος με τη τεχνολογία και στην εκπομπή είπε ότι “έφτιαξα μόνος μου την εταιρεία, την χρηματοδότησα και χρησιμοποίησα τα δικά μου χρήματα για την ανάπτυξη του”. Είναι μία συσκευή, που μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, και δεν απαιτεί κάποιο κινητό τηλέφωνο για τη λειτουργία της. Μπορείς να συνδέσεις bluetooth headset ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει log-in σε Facebook, Twitter κ.α.

Σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν στο Twitter, ο Will.I.Am απάντησε ότι έχει στόχο να διαθέσει το smartwatch τον ερχόμενο Ιούλιο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή. Ξέρατε ότι ο Will.I.Am εργάζεται στην Intel, ως “Director Of Creative Innovation”; Για να δούμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC