Τα παιδιά του Στιβ Τζομπς δεν είχαν ipads

Τα παιδιά του Στιβ Τζομπς δεν είχαν ipads

Επειθε εκατομμύρια αγοραστές να αποκτήσουν τα τελευταία τεχνολογικά θαύματα της Apple αλλά έβαζε φραγή στο σπίτι

Μπορεί να έχουν βαπτιστεί «ο ευαγγελιστής της ψηφιακής εποχής», αλλά ακόμη και ο εκλιπών Στιβ Τζομπς ανησυχούσε για την επίδραση που είχε η τεχνολογία στα παιδιά.

Ο ιδρυτής της Apple ενώ έπειθε εκατομμύρια ότι τα gadgets της Apple ήταν ένα must-buy, μετατρέποντας την εταιρεία σε μια παγκόσμια δύναμη, απέτρεψε τα δικά του παιδιά από τη χρήση iPads και περιόριζε τη πρόσβασή τους στο Διαδίκτυο.

Την σοκαριστική για πολλούς, αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νικ Μπίλτον ο οποίος είχε συνομιλήσει μαζί με τον Τζομπς το 2010, ένα χρόνο πριν πεθάνει. Ο κραταιός άντρας του τεχνολογικού κολοσσού είχε αποκαλύψει, ότι τα παιδιά του, τότε, δεν είχαν δικά τους ipads.

Ο δημοσιογράφος είχε ρωτήσει αν άρεσαν στα παιδιά του τα iPad και ο Τζομπς είχε απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει. Βάζουμε όρια στη χρήση της τεχνολογίας μέσα στο σπίτι…». Τα τέσσερα παιδιά του Τζομπς είναι ηλικίας 36, 24, 19 και 16.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC