Ο Τιμ Κουκ της Apple αποκαλύπτεται: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι»

Ο Τιμ Κουκ της Apple αποκαλύπτεται: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι»

Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σε κείμενο του που έστειλε στο περιοδικό BusinessWeek, ο Κουκ γράφει: «Αν και ποτέ δεν έχω αρνηθεί τη σεξουαλικότητά μου, δεν την έχω αναγνωρίσει δημοσίως, μέχρι τώρα. Ετσι, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος, και θεωρώ ότι το να είμαι γκέι είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός. Το να είσαι γκέι μου έχει δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι στη μειοψηφία και να ζεις με τις προκλήσεις που οι άνθρωποι σε άλλες μειονοτικές ομάδες βιώνουν κάθε μέρα. Εχω περισσότερη κατανόηση, η οποία έχει οδηγήσει σε μια πιο πλούσια ζωή. Ήταν σκληρή και δυσάρεστη μερικές φορές, αλλά αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθήσω τη δική μου πορεία, και να υψωθώ πάνω από τις αντιξοότητες και τη μισαλλοδοξία. Με έκανε “σκληρόπετσο”, που είναι πολύ χρήσιμο για έναν διευθύνων σύμβουλος της Apple.»

1 Comment

  1. Μήπως θα ήταν καλύτερα να δοκίμαζε την “μοναδικότητα της μεοψηφίας” (όπως ο ίδιος λέει) κολώντας Έμπολα π.χ. για να δούμε πόσο υπερήφανος θα ήταν τότε ?
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μαθαίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δημόσια….τον ρωτήσαμε ?…μήπως προωθείτε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που δεν έχουμε ακόμα συλλάβει στο μυαλό μας εμείς οι καθημερινοί άνθρωποι ? λέω μήπως ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC