Οταν η μόδα συναντά την τεχνολογία – Ενα μπουφάν εφοδιασμένο με λαμπάκια, ικανό να αλλάζει χρώματα [βίντεο]

Οταν η μόδα συναντά την τεχνολογία – Ενα μπουφάν εφοδιασμένο με λαμπάκια, ικανό να αλλάζει χρώματα [βίντεο]

Πόσος χρόνος έχει χαθεί μπροστά από τις γκαρνταρόμπες και τα ράφια των μαγαζιών, ώστε να μπορέσει κάποιος να συνδυάσει το ένδυμα που του αρέσει με την κατάλληλη απόχρωση; Το νέο μπουφάν Interacket ήρθε να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στους αναποφάσιστους, αφού έχει την δυνατότητα να αλλάζει χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται.

Οταν η μόδα συναντά την τεχνολογία, τότε μπορεί να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά πρωτοποριακό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Interacket, ένα μπουφάν «χαμαιλέοντας» που μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τα χρώματα των αντικειμένων που το περιβάλλουν.

Πριν φορεθεί, το Interacket δεν έχει πάνω του ίχνος χρώματος. Ωστόσο, οι αισθητήρες που περιέχει καθώς και τα διακριτικά λαμπάκια LED στα μανίκια του ολόασπρου μπουφάν είναι ικανά να το «βάψουν» μέσα σε δευτερόλεπτα. Η δημιουργία ανήκει σε ντιζάιν στούντιο της Νορβηγίας με την επωνυμία Drap og Design.

Με τη χρήση μικρουπολογιστών γίνεται εφικτή η τροφοδοσία αρκετής ενέργεια ώστε το μπουφάν να μπορεί να αλλάζει χρώμα ανά πάσα στιγμή. Η απότομη εναλλαγή χρωμάτων είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων στο χώρο της μόδας. Ανεξάρτητα όμως από το αν η αισθητική του Interacket θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγοράς ή όχι, πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό στον τομέα της ένδυσης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο από μια σειρά που ετοιμάζει η Drap og Design με ρούχα τα οποία θα βασίζονται επίσης στο συνδυασμό τεχνολογίας και φύσης.

0.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC