Πλήρης ανασχεδιασμός του Skype για Windows και Mac

Πλήρης ανασχεδιασμός του Skype για Windows και Mac

Σε έναν ακόμη ανασχεδιασμό προχωράει από σήμερα το δημοφιλές Skype, αυτή τη φορά για τις desktop εκδόσεις του σε Windows και για υπολογιστές Mac.

Όπως αναφέρει το επίσημο blog, η νέα έκδοση του Skype στο desktop έχει ως σκοπό να ενοποιήσει το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής με τις εκδόσεις για smartphones και tablets δίνοντας την ίδια περίπου εμπειρία στο χρήστη που χρησιμοποιεί την υπηρεσία από διαφορετικές συσκευές.mac3

Στο σχεδιασμό αυτό διακρίνουμε τα κυκλικά εικονίδια των επαφών αλλά και νέα εικονίδια για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Η Microsoft παράλληλα συνεχίζει να βελτιώνει την λειτουργία της εφαρμογής για την πραγματοποίηση συζητήσεων μέσω άμεσων μηνυμάτων, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών μετά την ενοποίηση της υπηρεσίας MSN με αυτή του Skype. Στη νέα έκδοση όπως αναφέρει η εταιρεία έχουμε καλύτερη εμφάνιση των φωτογραφιών που δημοσιεύονται σε μια συζήτηση, καλύτερη απόσταση μεταξύ των επαφών και των συζητήσεων αλλά και των μηνυμάτων που ο χρήστης δεν έχει διαβάσει ακόμα.

Κατά την αποστολή αρχείων και ανάλογα με τον τύπο του αρχείου, εμφανίζεται αντίστοιχο εικονίδιο όπως στην περίπτωση κάποιου εγγράφου Office η pdf για πιο γρήγορο εντοπισμό τους για κάποιον που κοιτάει το ιστορικό μιας συζήτησης. Επιπλέον οι ομαδικές συζητήσεις μέσω βίντεο οι οποίες παρέχονται πλέον δωρεάν, γίνονται πιο εύκολες στη διεξαγωγή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC