Ο πιο μισητός άντρας του διαδικτύου

Ο πιο μισητός άντρας του διαδικτύου

Το FBI έκλεισε τη σελίδα του στην οποία ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες γυναικών και ακολασίες

Ο Hunter Moore είχε αυτό που λέμε γκέλ στο διαδίκτυο, αλλά από την ανάποδη. Ο ίδιος φέρει τον τίτλο του πιο μισητού άντρα στο ίντερνετ καθώς μέσω της σελίδας του IsAnyoneUp.com, ανέβαζε φωτογραφίες γυμνών γυναικών τις οποίες έβρισκε σπάζοντας τους κωδικούς από τα email τους.

Χωρίς κανένα απολύτως λόγο για τη πράξη του αυτή, θέλησε απλά να «παίξει» με τα θύματά του ενώ σύντομα κέρδισε και τον παραπάνω τίτλο.hunter1 hunter3

Πάντως, ο ίδιος είχε δεκάδες ακόλουθους στο Twitter, γυναίκες και άντρες, οι οποίοι έβρισκαν διασκεδαστικές τις ακολασίες που έκανε. Πριν από μερικούς μήνες το γέλιο του ωστόσο… πάγωσε, όταν το FBI έκλεισε τη σελίδα του και του χρέωσε κατηγορίες για hacking.

Οι δικαστές του επέβαλαν εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και τον διέταξαν να μείνει μακριά από το διαδίκτυο μέχρι τη δίκη του. Αλλά όπως φαίνεται αυτός επέστρεψε με νέο λογαριασμό στο Twitter, το surfaced με το πρώτο του Tweet να γίνεται retweet 3000 φορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC