Τα νέα γραφεία του Facebook στη Νέα Υόρκη

Τα νέα γραφεία του Facebook στη Νέα Υόρκη

Εργασιακός χώρος… να χαίρεσαι να δουλεύεις!

Το Facebook παρουσίασε τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Astor Place της Νέας Υόρκης. Η μετακόμιση ορισμένων ομάδων είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο χώρος βρισκόταν ακόμη υπό κατασκευή, όμως τώρα όλα έχουν ολοκληρωθεί και το εσωτερικό του… δεν θυμίζει σε τίποτα έναν «τυπικό, εργασιακό χώρο», όπως τον έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

«Ήρθαμε για πρώτη φορά σε αυτό το κτίριο το Φεβρουάριο. Τότε ήταν σαν… οικοδομή, όμως ήταν πολύ ωραίο να βλέπουμε μαζί με τους υπαλλήλους το χώρο να διαμορφώνεται σιγά σιγά γύρω μας» σχολίασε ο διευθυντής Serkan Piantino και συνέχισε: «Είδαμε έργα τέχνης να δημιουργούνται γύρω μας, γεμίσαμε μια βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα μας βιβλία, ανοίξαμε ένα καφέ-μπαρ για τους υπαλλήλους και φυσικά, το χώρο του εστιατορίου με τις καταπληκτικές δημιουργίες του σεφ Nate Eckhaus».

«Επενδύσαμε πολλά στην τεχνολογική κοινότητα της Νέας Υόρκης και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι άλλο θα προκύψει στην πορεία» ανέφερε ένας εκπρόσωπος του δημοφιλέστερου κοινωνικού μέσου δικτύωσης στον κόσμο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο βρετανικό Business Insider:facebook9 facebook8 facebook7 facebook6 facebook5 facebook4 facebook3
facebook1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC