Αυστηροποιείται το Twitter -Ολες οι αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Αυστηροποιείται το Twitter -Ολες οι αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Το Twitter ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που επιτρέπει στους χρήστες του να αντιμετωπίσουν την διαδικτυακή παρενόχληση.

Η εταιρεία ανασχεδίασε την εφαρμογή για τις κινητές συσκευές και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν πιο εύκολα αναφορές για το προσβλητικό περιεχόμενο αναρτήσεων ή σχολίων. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να διευκρινίσουν τους λόγους για τους οποίους κάνουν την αναφορά, όπως απειλές ή ρατσιστικά σχόλια.

Η δεύτερη καινοτομία αφορά τον αποκλεισμό ατόμων από τον λογαριασμό του χρήστη. Προηγουμένως όταν κάποιος μπλόκαρε έναν «ακόλουθο» του δεν μπορούσε να τον εμποδίσει από το να βλέπει το προφίλ του. Με την νέα ρύθμιση, το άτομο αυτό δεν μπορεί να δει το προφίλ και να παρενοχλήσει. Επίσης, οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα να δημιουργήσουν μια λίστα με όλα τα άτομα που έχουν μπλοκάρει και να ξέρουν έτσι ποιοι είναι οι ανεπιθύμητοι.

Αυτή είναι η αντίδραση της εταιρείας στις αυξανόμενες κριτικές για την χαλαρότητα της απέναντι στην παρενόχληση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC