Αυτή είναι η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη έκδοση του «Κύβου του Ρούμπικ»

Αυτή είναι η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη έκδοση του «Κύβου του Ρούμπικ»

Η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη έκδοση του «Κύβου του Ρούμπικ» αποτελείται από 1.014 χρωματιστά τετραγωνάκια. Έχει 18 φορές περισσότερα πολύχρωμα κουτάκια από τον κλασικό κύβο, αφού σε κάθε μια από τις έξι έδρες του διαθέτει 169 τετραγωνάκια.

kybos-6.jpg

Το νέο παιχνίδι κυκλοφόρησε από την κινέζικη εταιρία «Brando» και ονομάζεται «The Pillow 13x13x13 IQ Brick» και είναι αρκετά πιο ακριβός, καθώς το κόστος του ανέρχεται στα 320 δολάρια.

kybos-1.jpg

Ο «Κύβος του Ρούμπικ» χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο παιχνίδι παζλ σε πωλήσεις παγκοσμίως, καθώς από το 1974 που επινοήθηκε από τον Ούγγρο γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής, Έρνο Ρούμπικ, έχουν πουληθεί περισσότεροι από 400 εκατομμύρια κύβοι στον πλανήτη.

kybos-7.jpg

kybos-2.jpg

kybos-3.jpg

kybos-5.jpg

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC