Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό

Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό

Ο αυτισμός είναι μία αναπτυξιακή διαταραχή που εμποδίζει την δυνατότητα ενός ατόμου να επικοινωνεί με τους γύρω του. Ωστόσο, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές.

Η εταιρία Samsung, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ικανότητα και να βοηθήσει παιδιά που υποφέρουν από τη διαταραχή να εκπαιδευτούν και να βελτιωθούν στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Η εφαρμογή της εταιρίας «Look at me»,στην ουσία, είναι μία σειρά από μικρής διάρκειας διαδραστικά παιχνίδια, που μαθαίνουν τα αυτιστικά παιδιά να παρατηρούν πρόσωπα και να αναγνωρίζουν μορφασμούς και συναισθηματικές αντιδράσεις.

samsungapp.jpg

samsung11.jpg

Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά οι πρώτες δοκιμές δίνουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store και συμβατή με αρκετές συσκευές της Samsung, όπως Galaxy S3, S4, S5, Note 2, 3, 4, Zoom, Zoom 2 και Tab S.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC