Προσοχή στο Twitter -Το διαβάζει ο Αγιος Βασίλης για να δει ποια είναι τα… άτακτα παιδιά

Προσοχή στο Twitter -Το διαβάζει ο Αγιος Βασίλης για να δει ποια είναι τα… άτακτα παιδιά

Κάποτε, τα πιτσιρίκια έγραφαν γράμματα στον Αγιο Βασίλη, στα οποία δήλωναν με… περισσή ειλικρίνεια πόσο καλά παιδιά ήταν τη χρονιά που πέρασε και ζητούσαν το δώρο που πέραν πάσης αμφιβολίας δικαιούνταν. Τώρα δεν χρειάζεται. Αυτός του παρακολουθεί μέσω Twitter.

Καλά ή άτακτα παιδιά; Ο κύριος με τα κόκκινα και το μακρύ λευκό μούσι το διαπιστώνει με το smartphone ανά χείρας. Πρόκειται βέβαια για μία εφαρμογή, την οποία δημιούργησε η ψηφιακή διαφημιστική εταιρείας Yetis.

Η εφαρμογή «σκανάρει» τα όσα έχουν γράψει οι χρήστες στο Twitter, ψάχνοντας για «κακές» λέξεις και στο τέλος βγάζει το «πόρισμα» για το ποιοι ήταν άτακτοι την περασμένη χρονιά και ποιοι ήταν καλά παιδιά, οπότε καλά θα κάνουν να περιμένουν τον Αγιο Βασίλη να εμφανιστεί στο σπίτι τους αυτές τις γιορτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC