Ξεχάστε το iPhone, ήρθε το NoPhone: Είναι αδιάβροχο και κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Ξεχάστε το iPhone, ήρθε το NoPhone: Είναι αδιάβροχο και κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Τα smartphones έχουν κυριαρχήσει στην καθημερινή ζωή του σύγχρονου ανθρώπου με αποτέλεσμα όλα να γίνονται από μία οθόνη αφής.

Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αφήνει ποτέ το κινητό του τηλέφωνο από το χέρι, σαν να είναι η φυσική του προέκταση και το βλέμμα του είναι καθηλωμένο μπροστά από την οθόνη, έχοντας παραμερίσει τον πραγματικό κόσμο και την ανθρώπινη επαφή.

Αυτό όμως έρχεται να αλλάξει με τη συσκευή που ονομάζεται NoPhone. Οπως δηλώνουν οι δημιουργοί της έχει στόχο να φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες, αφού θα αναγκάσει τους ανθρώπους να έρθουν σε πραγματική επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Η συσκευή αποτελεί στο σχήμα της μια προσομοίωση με το iPhone, δίνοντας στην ουσία την αίσθηση στον χρήστη της πως κρατά το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι. Αυτό θα τον βοηθήσει κατά τους κατασκευαστές της να μην καταλαβαίνει πως δεν έχει μαζί του το smartphone του κι έτσι θα αναγκαστεί να επικοινωνήσει με τον παραδοσιακό τρόπο των πέντε αισθήσεων με τον απέναντί του.

Μάλιστα, όπως διατείνεται η εταιρεία που το διαθέτει εκτός από το ατού της πραγματικής επαφής και επικοινωνίας έχει δύο ακόμα έναντι του iPhone. Πρώτον, είναι αδιάβροχο και δεύτερον κοστίζει μόλις 12 δολάρια, ήτοι 9,65 ευρώ.

Τέλος, αν έχετε εθισμό και στις selfies, τότε διατίθεται και ειδικά σχεδιασμένος καθρέφτης που τοποθετείται στο NoPhone για να έχετε την αίσθηση και των αυτοφωτογραφιών.

photo-1024x768.jpg

nophone1.jpg

nophone3.jpg

nophone4.jpg

nophone5.jpg

nophone6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC