Η νέα απίθανη εφαρμογή του Google -Θα αλλάξει μια για πάντα την επικοινωνία

Η νέα απίθανη εφαρμογή του Google -Θα αλλάξει μια για πάντα την επικοινωνία

Μετά το Skype, ακολουθεί η Google, με μία νέα εφαρμογή που θα μεταφράζει συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο.

Ένα μήνα μετά την εφαρμογή της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από το Skype της Microsoft, η Google, θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και ανακοίνωσε ότι πολύ λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή της που θα κάνει και εκείνη μετάφραση συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο.

googletrans.jpg

Η εφαρμογή για κινητά, θα δίνει την δυνατότητα μετάφρασης συνομιλιών στους χρήστες, σε μεγάλο αριθμό ξένων γλωσσών. Προς το παρόν η εφαρμογή Translate App, διατίθεται ήδη προς χρήση, ενώ προς το παρόν δίνει την δυνατότητα μετάφρασης κειμένων και μηνυμάτων. Στο άμεσο μέλλον μέσω ανανέωσης της εφαρμογής, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την ανανεωμένη εκδοχή της εφαρμογής, δηλαδή την μετάφραση των συνομιλιών του σε πραγματικό χρόνο.

translate2.png

Η Google επίσης, θα λανσάρει μία νέα εφαρμογή, όπου θα μεταφράζει ξενόγλωσσα κείμενα στην γλώσσα του χρήστη, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του. Βάζοντας την κάμερα μπροστά στο κείμενο, όπως για παράδειγμα μία πινακίδα στο δρόμο, θα γίνεται αυτόματη μετάφραση στην γλώσσα του χρήστη. Βέβαια, η Google, πάλι δεν πρωτοτυπεί με την συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού υπάρχει ήδη στην αγορά και είναι η Word Lens, την οποία αγόρασε τον προηγούμενο έτος.

signtranslate.jpg

Σχετικά άρθρα
Η νέα εφαρμογή στο Skype που θα κάνει πάταγο -Μιλάς και μεταφράζει [βίντεο]

1 Comment

  1. Πραγματικά εκπληκτική η νέα εφαρμογή της Google.  Όσο εξελίσσεται η μεταφραστική τεχνολογία τόσο περισσότερο θα διευκολύνεται η επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο με προφανείς θετικές επιπτώσεις στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC