Η νέα βαλίτσα της Delsey θυμίζει… iPhone -Zυγίζεται μόνη της, ανοίγει μα δαχτυλικό αποτύπωμα και άλλα

Η νέα βαλίτσα της Delsey θυμίζει… iPhone -Zυγίζεται μόνη της, ανοίγει μα δαχτυλικό αποτύπωμα και άλλα

Στην έκθεση τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Λας Βέγκας, παρουσίασε η γνωστή εταιρία Delsey , την έξυπνη βαλίτσα.

Αυτή η καινοτομία της Delsey, λέγεται Pluggage και παρουσιάστηκε στην ετήσια Έκθεση Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε αυτό τον μήνα στο Λας Βέγκας και αυτή την στιγμή η εταιρία ζητά από το κοινό να επιλέξει ανάμεσα από μια πληθώρα χαρακτηριστικών, εκείνα που θα ήθελε να ενσωματωθούν στην έκδοση που θα τεθεί προς πώληση.

pluggage1.jpg

pluggage2.jpg

pluggage3.jpg

Το κοινό, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, μπορεί να ψηφίσει ανάμεσα στις εξής δυνατότητες της βαλίτσας :

Αυτόματο ζύγισμα Αυτόματος εσωτερικός φωτισμός Ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα Πληροφορίες για την πτήση Πληροφορίες για τον τόπο προορισμού Ειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιος πάει να ανοίξει την βαλίτσα Εσωτερικό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες, θα είναι δυνατές, μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής, που θα εγκαθιστά ο κάτοχος στο κινητό του. Η Delsey, χρειάστηκε 2 χρόνια έρευνας για να καταλήξει στην τελική μορφή και λειτουργία της βαλίτσας. Βέβαια, η έξυπνη βαλίτσα Pluggage της Delsey, δεν είναι η πρώτη του είδους, καθώς πριν λίγο καιρό μία start up εταιρία, παρουσίασε παρόμοια βαλίτσα, την Bluesmart, μέσω καμπάνιας εύρεσης χρηματοδοτών.

delsey-pluggage-captures.jpg

delsey-pluggage-ecran-smartphone.jpg

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC