Μπριζόλες και πίτες χωρίς θερμίδες και λίπος- Ετσι θα είναι το τραπέζι του μέλλοντος

Μπριζόλες και πίτες χωρίς θερμίδες και λίπος- Ετσι θα είναι το τραπέζι του μέλλοντος

Το επόμενο βήμα στην τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας αφορά το τραπέζι μας. Το Project Nourished επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία ενός ιδιαίτερου γεύματος χωρίς να ανησυχούν για τις θερμίδες, τις αλλεργίες ή για την υγεία τους.

fa-76.jpg

Τροφές με λίγες θερμίδες, ελκυστικά και αληθοφανή αρώματα που μιμούνται τις μυρωδιές της μπριζόλας, του σούσι και της πίτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καταναλωτές χάρη στο project «άλλο βλέπω – άλλο γεύομαι».

fa-87.jpg

Η βασική ιδέα περιλαμβάνει μια συσκευή εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες εν ονόματι Occulas Rift, που φοριέται στο κεφάλι την ώρα του γεύματος.

f-1.jpg

Η λειτουργία της στηρίζεται στην τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας που- συνδυαστικά με το κομμάτι της μοριακής γαστρονομίας- αλλάζει ριζικά την εικόνα των τροφών που καταναλώνουμε.

f-2.jpg

Ουσιαστικό κομμάτι του project επίσης- πέρα από τη συσκευή- είναι οι ειδικά κατασκευασμένες από υδροκολλοειδή συστατικά εικονικές τροφές, οι οποίες όπως καταλαβαίνετε κάθε άλλο παρά πιστά αντίγραφα των πραγματικών είναι.

f-7.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC