Ο αόρατος εραστής -Εφαρμογή στέλνει SMS και παίρνει τηλέφωνο, για να τους πείσετε όλους ότι έχετε σχέση

Ο αόρατος εραστής -Εφαρμογή στέλνει SMS και παίρνει τηλέφωνο, για να τους πείσετε όλους ότι έχετε σχέση

Ανθρωποι που είναι μόνοι, είτε από επιλογή είτε επειδή δεν βρήκαν ακόμη τον κατάλληλο, αλλά και εκείνοι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το έτερον ήμισυ στους οικείους τους, πλέον βρήκαν την καλύτερη κάλυψη. Τον αόρατο εραστή.

Πρόκειται βέβαια για μία εφαρμογή, που κάνει ότι χρειάζεται για να πείσει τον περίγυρο του χρήστη ότι εκείνος πράγματι έχει σχέση. Το «Invisible Boyfriend» ή «Invisible Girlfriend»- ανάλογα τι χρειάζεται κανείς- στέλνει μηνύματα και παίρνει τηλέφωνο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πράγματι υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή του χρήστη.

«Φανταστείτε να έχετε συντηρητικούς παππούδες, που δεν πιστεύουν ότι μπορεί να είστε ομοφυλόφιλος», είπε ένας από τους δημιουργούς της εφαρμογής, ο Μάθιου Χόμαν, εξηγώντας πώς μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Μάλιστα, παρότι δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, το δίδυμο που έφτιαξε την εφαρμογή διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα SMS και τα φωνητικά μηνύματα που θα λάβει ο χρήστης δεν είναι από υπολογιστή, αλλά από άνθρωπο.

Η υπηρεσία κοστίζει 24,99 δολάρια και το πακέτο περιλαμβάνει 100 γραπτά μηνύματα, 10 ηχητικά και ένα σημείωμα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC